Total

2,500.00 DKK / year

Årsabonnement 2500 kr. ekskl. moms

5 brugere

Salær 150 kr. ekskl. moms

Autobud ved køb

Byd på eget køretøj

Safebetaling 150 kr. ekskl. moms

Køretøjsoprettelse 0 kr.

Bestem selv auktionens varighed, dog min. 48 timer

Få oplyst køretøjers mindstepris

Varenummer (SKU): 3 Kategori:

Beskrivelse

5 brugere

Med et total-årsabonnement hos Dansk Bilauktion kan op til fem brugere i din virksomhed benytte sig af vores auktionsside.

Salær 150 kr. ekskl. moms

Ved køb og salg af et køretøj, betales et salær på 150 kr. ekskl. moms til Dansk Bilauktion.

Autobud ved køb

Når I ønsker at byde på et køretøj, har I mulighed for at sætte autobud til på auktionen og indsætte jeres maksbud – så bydes der automatisk på auktionen, så I forbliver højeste bud indtil jeres maksbud nåes.

Byd på eget køretøj

Når du har et køretøj til salg på auktionen, kan du aktivere autobud.

Safebetaling 150 kr. ekskl. moms

Når du køber et køretøj på bilauktionen, betaler du for en Safebetalingskonto, der er både din og sælgers garanti for en sikker handel.

Køretøjsoprettelse 0 kr.

Hos Dansk Bilauktion er det gratis at oprette et køretøj på auktionen. Det er først når der sker et salg af køretøjet, at der betales salær.

Sker der ikke et salg, betales der altså intet salær for køretøjet.

Bestem selv auktionens varighed, dog min. 48 timer

Når du sætter et køretøj til salg på vores auktion, har du mulighed for selv at vælge auktionens varighed (dog minimum 48 timer).

Ønsker du en anden auktionslængde end vores faste 7-dages (168 timer) auktion, bedes du kontakte os på kontakt@danskbilauktion.dk. Vi skal have din ønskede auktionslængde på skrift. Så vil vi tilpasse auktionslængden efter dit ønske.

Få oplyst køretøjers mindstepris

Mindsteprisen på bilauktionerne er aldrig offentlige. Men som noget nyt, er det nu muligt for dig som abonnement af totalpakken, at få oplyst et eller flere køretøjers mindstepris.

Ønsker du dette bedes du kontakte os på kontakt@danskbilauktion.dk eller tlf.: 86 88 88 88, og vi vil oplyse dig mindsteprisen på det køretøj, du er interesseret i.